ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ-3


Αγάπη για τον έρωτα

Αγάπη για τον έρωτα

Η Κινηματογραφική Λέσχη των εργαζομένων της ΕΡΤ-3 και το ΚΕΜΕΣ σας ανακοινώνουν τα στατιστικά στοιχεία της κίνησης και άλλων δεδομένων στα τελευταία χρόνια.

Στον τελευταίο χρόνο στον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, με δωρεάν είσοδο, οι προβολές έκλεισαν με μέσο όρο θεατών 90 άτομα. Μετά το τέλος των προβολών έμειναν 40 περίπου άτομα για τη συζήτηση με μέσο όρο ομιλητών 3 έως 6 άτομα, δηλ. 12,5% επί των εναπομεινάντων.

ΣΤΟ ΒΑΚΟΥΡΑ 2 ο μέσος όρος θεατών ήταν 85 άτομα με εισιτήριο. Στη συζήτηση παρέμεναν κατά μέσο όρο 35 άτομα και μιλούσαν 8 έως 11, δηλ. 33% επί των εναπομεινάντων.

Φέτος, στο ΒΑΚΟΥΡΑ 1, ο μέσος όρος θεατών είναι 122 άτομα. Στο τέλος μένουν 55 άτομα, ενώ μιλούν 50, δηλ. 91% επί των εναπομεινάντων.

Συνοπτικά, στο ΒΑΚΟΥΡΑ 1 από την εποχή του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ υπάρχει αύξηση θεατών κατά 39% και σε σχέση με το ΒΑΚΟΥΡΑ 2 αύξηση κατά 42%.

Το ποσοστό θετικής αποδοχής των ταινιών στον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ήταν 85%, στο ΒΑΚΟΥΡΑ 2 65% και στο ΒΑΚΟΥΡΑ 1 98%.

Η περίπτωση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ως θερινή αίθουσα με καταπληκτική επιτυχία δεν ανθολογείται στη στατιστική. Φέτος επίσης στο ΒΑΚΟΥΡΑ 1 προστέθηκαν 11 μόνιμοι νέοι θεατές. Σας θυμίζουμε ότι η Λέσχη κατέχει το ρεκόρ από τις 20/1/2014 στον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ με την προβολή της ταινίας “Ο κύριος Βερντού” με 304 θεατές.

Ο κύριος Βερντού

Ο κύριος Βερντού

Τέλος, η αίθουσα ΒΑΚΟΥΡΑ, σε όλες τις εποχές και όλες τις Λέσχες, έκανε ρεκόρ εισιτηρίων στις 21/11/2016 με την ταινία “Αγάπη για τον έρωτα’

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s