ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ-3


ΣΙΝΕ ΑΠΟΛΛΩΝΜετά την συγκλονιστική  συμπαράστασή 3.500 θεατών  στις 35 προβολές στο ΒΑΚΟΥΡΑ (σύντομα θα δώσουμε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία) αρχίζει η θερινή σεζόν όπου αλλάζουν όλα.

  • Αλλάζει η αίθουσα: μεταφερόμαστε στο θερινό σινεμά ΑΠΟΛΛΩΝ Σαρανταπόρου 4 τηλ 2310828642.
  • Αλλάζει η ώρα προβολής. Από 21.00 γίνεται 21.15.

  • Προστίθενται μουσικοί πρόλογοι από τις 21.15 ως τις 21.30.Πρώτος πρόλογος από τον συνάδελφο Αλέξανδρο Τριανταφύλλου που θα παίξει αφιλοκερδώς με την φυσαρμόνικά του χωρίς άλλη ηχητική υποστήριξη πέντε κινηματογραφικά κομμάτια. Για τον σεβασμό στον καλλιτέχνη μεταξύ 21:15και 21:30 απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος σε οποιονδήποτε.

 

Αλέξανδρος Τριανταφύλλου

Αλέξανδρος Τριανταφύλλου

  • Αλλάζει τελείως το σύστημα εισόδου. Γίνεται απλούστερο, κομψότερο, δικαιότερο, και πιο κοντά στις απόψεις της αυτοδιαχείρισης. α) τα άτομα των ευπαθών ομάδων (άνεργοι κλπ.) κόβουν μηδενικό εισιτήριο από το ταμείο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ β) οι ελεύθεροι θεατές εισέρχονται όπως και στο ΒΑΚΟΥΡΑ γ) τα μέλη της Λέσχης έχουν ήδη προμηθευτεί την πρωτοποριακή κάρτα Ρ.Ρ.V, χωρίς όνομα, θα την επιδεικνύουν και θα μπαίνουν δωρεάν. ΠΡΟΣΟΧΗ! Έχουν απομείνει μόνο 5 κάρτες.Για πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις είναι λογικό οτι θα υπάρξει ευγένεια και κατανόηση. Παρακαλούμε όμως να τακτοποιήσετε το θέμα από πριν.
  • Οι διαλέξεις για το σινεμά αποκτούν ακόμα πιο σεμιναριακό και χρηστικό χαρακτήρα με προτάσεις ταινιών και βιβλίων.
  • Θα προτείνονται και θα διατίθενται εκτός απο κινηματογραφικά βιβλία και πολιτικά, οικονομικά και σύγχρονου προβληματισμού.
  • Λόγω του ότι θα υπάρξει πρόβλημα με τους περίοικους και πρέπει να εξασφαλίσουμε ηρεμία, οι παρεμβάσεις των 30-35 θεατών που θα μιλούν θα διαρκούν 2 ως 3 λεπτά, ώστε να τελειώνουμε σε 1 ώρα και 20 λεπτά.
  • Υπάρχουν πολλές άλλες εκπλήξεις που θα ανακοινώσουμε κατά τη διάρκεια των προβολών και σας παρακαλούμε θερμά να τηρείτε πιστά τους κανόνες εισόδου με τα νόμιμα παραστατικά ώστε να προστατευτεί η Λέσχη από τους ελέγχους της Εφορίας.
  • Σας ενημερώνουμε οτι οι 15 ταινίες της θερινής περιόδου είναι εκθαμβωτικά αριστουργήματα που τηρούν τις προδιαγραφές για ποιότητα, από την άλλη σέβονται τις ανάγκες των θεατών για ψυχαγωγία, ενώ ταυτόχρονα εκπέμπουν και έναν κοσμοπολίτικο αέρα από το παρελθόν.

 

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη μεγάλη συμπαράστασή σας που εκδηλώθηκε από την σχεδόν εξαφάνιση των καρτών. Σας περιμένουμε στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και σας θυμίζουμε και πάλι τους πυλώνες της Λέσχης που πρέπει να διαφυλαχτούν 1) αλληλεγγύη 2) ιδεολογία 3) κοινωνισμός 4)παιδεία 5) όχι δογματισμός 6) αυτογνωσία 7) αυτοκριτική 8) γνώση της αισθητικής 9) συμπαράσταση σε κάθε πληττόμενο άνθρωπο και θεσμό.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s