Η ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΘΕΡΙΝΗ ΕΙΡΗΝΙΚΗ «ΕΠΙΘΕΣΗ» ΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ-3


Μυστική οργάνωση Γιακούζα

Μυστική οργάνωση Γιακούζα

Εκθαμβωτικό το  θερινό πρόγραμμα της κινηματογραφικής λέσχης των εργαζομένων της  ΕΡΤ-3.Η σύνθεση  έγινε με την μορφή ομάδας.15 ταινίες στο πρόγραμμα και  10 αναπληρωματικές. Τα 10 φίλμ του πάγκου είναι αριστουργήματα  που θα τα ήθελε ο καθένας στις επιλογές του. Επειδή η κανονική σύνθεση παραμένει αυστηρά μυστική ,οι 10 αναπληρωματικές ταινίες είναι:1.Μυστική οργάνωση Γιακούζα του Σίντνεϋ Πόλλακ  2.Η μέρα της εκδίκησης  του Φρέντ Ζίνεμαν 3.Nightfall  του Ζάκ  Τουρνέρ  4.Το παλτό του Αλμπέρτο Λατουάντα 5.Αραμπεσκ  του Στάνλεϋ Ντόνεν 6.Αναστασία του ΄Οττο Πρέμινγκερ  7.Τερέζα Ρακέν του Μαρσέλ Καρνέ 8.Που βρίσκει τα λεφτά η γυναίκα μου του Πρέστον Στάρτζες 9.Να ζεί κανείς ή να μην ζεί  του ΄Ερνεστ Λιούμπιτς 10.Νιαγάρας του Χένρυ Χαταγουέη .

Οι προβολές θα είναι θερινές στις 21:15, θα «στολίζονται» από μουσικούς προλόγους, διακεκριμένους καλεσμένους από Ελλάδα και εξωτερικό, μίνι συγκεντρώσεις, τρέηλερς, συζητήσεις, κριτικές και  άλλα.

Με  προβολές  κάθε Δευτέρα η είσοδος θα γίνεται με νέες διαδικασίες. Χώρος προβολών, ταινίες του κανονικού προγράμματος και ονόματα προσώπων  θεωρούνται ακόμα μη ανακοινώσιμα ,στα πλαίσια των ωραίων εκπλήξεων που ετοιμάζει η Λέσχη καθώς και του κοσμοπολίτικου χαρακτήρα που επιχειρείται να δοθεί  με την προσέλκυση μεγάλου αριθμού θεατών που χωρίς να είναι εξειδικευμένοι αναζητούν μια ωραία ταινία σε θερινό χώρο.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s